Κυπαρισσία: Κίνηση στην αγορά και την πόλη κατά την Εκπτωτική Βραδιά!

Κυπαρισσία: Κίνηση στην αγορά και την πόλη  κατά την Εκπτωτική Βραδιά!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο κορωνοϊός απέτρεψε τη διεξαγωγή «Λευκής Νύχτας» στην Κυπαρισσία, ωστόσο και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος, με την Εκπτωτική Βραδιά της Παρασκευής, έδωσε την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες για βόλτα με ψώνια στην αγορά και την πόλη, αλλά και για φαγητό, ποτό, χαλάρωση και ψυχαγωγία!

Τα καταστήματα της πόλης ήταν ανοικτά από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα με μεγάλες εκπτώσεις και σούπερ προσφορές καθώς και εκπλήξεις για τους καταναλωτές. Με την εκπτωτική βραδιά, στόχος δεν ήταν τόσο το κέρδος σε χρήματα και η αύξηση του τζίρου των καταστημάτων και επιχειρήσεων, αλλά η προσέλκυση του ενδιαφέροντος του κόσμου κι ένα έναυσμα για βραδινή βόλτα στην αγορά της πόλης και, κυρίως, μια κίνηση ως ένα μεγάλο ευχαριστώ των επαγγελματιών και των καταστημάτων προς τους κατοίκους κι επισκέπτες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στην τοπική αγορά.

Η Εκπτωτική Βραδιά ήταν κάτι το ξεχωριστό, το οποίο, όπως αποδείχθηκε με την κίνηση στην αγορά και την πόλη το βράδυ της Παρασκευής, όλοι ανέμεναν! Κάτοικοι και επισκέπτες, για μια ακόμη φορά, ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους, ακόμα και αργά το βράδυ, ενώ μικροί και μεγαλύτεροι χάρηκαν την όμορφη και γλυκιά βραδιά του Αυγούστου.

Σε δηλώσεις του δε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Σπύρος Χηνόπουλος, τόνισε: «Είχε αρκετή κίνηση για τα καταστήματά μας, όλη μέρα και το βράδυ. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου για την εκπτωτική βραδιά. Το ήθελε και το περίμενε. Τα μαγαζιά από την πλευρά τους ανταποκρίθηκαν και αύξησαν τα ποσοστά των εκπτώσεων. Ο κόσμος το κατάλαβε αυτό και επισκέφθηκε τα μαγαζιά και η βραδιά τράβηξε σε διάρκεια. Είναι μια βραδιά χαράς για τα καταστήματα της Κυπαρισσίας».

Του Ηλία Γιαννόπουλου