Σήμερα το στερνό «αντίο» στον Κώστα Αργυρόπουλο

Σήμερα το στερνό «αντίο» στον Κώστα Αργυρόπουλο

Η πολύ δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού σ’ ένα παλικάρι 36 ετών, έφθασε. Στις  6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λεΐκων θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Κώστα Αργυρόπουλο.

Το στερνό «αντίο» στον Κώστα θα πουν η οικογένειά του, οι παλιοί συμπαίκτες του, οι προπονητές του, οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Μοιάζει απίστευτο ένας ποδοσφαιριστής, με πλούσια καριέρα  στα μεσσηνιακά και όχι μόνο γήπεδα, να φεύγει τόσο νωρίς από κοντά μας.

Τί να πρωτογράψεις για τον Κώστα Αργυρόπουλο, επονομαζόμενο και ως «Κόλκα», λόγω της ομοιότητάς του με τον περίφημο Φινλανδό μεσοεπιθετικό, που αγωνίστηκε παλιότερα στον Παναθηναϊκό, Γιόνας Κόλκα.

Έναν ποδοσφαιριστή που τον πρωτοσυναντήσαμε στον ιστορικό Μεσσηνιακό. Ήταν μεγάλης κλάσης και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η οικογένεια Αργυρόπουλου έχει μεγάλη παράδοση στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας λόγω  θέσης «όργωνε» το γήπεδο και παρακολουθώντας τον σε πολλά ματς,  φορώντας τη φανέλα του Μεσσηνιακού, του Παμίσου Μεσσήνης, του ΑΟ Κυπαρισσίας,  της Αναγέννησης Παραλίας, του Πανθουριακού και άλλων ομάδων, αυτό που ξεχωρίζαμε  ήταν το απαράμιλλο πάθος του και οι ξεχωριστές επελάσεις του. Βέβαια σημείωνε και πολλά πανέμορφα γκολ.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ήταν στο τεχνικό τιμ της ΑΕ Μάνης, ως άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη (Τάκη) Δρούγα, ενός σπουδαίου ονόματος του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για μια  μεγάλη απώλεια πρώτα για την οικογένειά του και μετά για το ποδόσφαιρό μας.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Κώστα Αργυρόπουλου εξέδωσαν η ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο Μεσσηνιακός Γ.Σ., η ΑΕ Μάνης και άλλες μεσσηνιακές ομάδες.

Κώστα, Καλό Ταξίδι!

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Έχεις βάλει τη σφραγίδα σου στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο!