Έκλεβε ανταλλακτικά από συνεργεία αυτοκινήτων στο ΒΙΟΠΑ

Έκλεβε ανταλλακτικά από  συνεργεία αυτοκινήτων στο ΒΙΟΠΑ

Δύο άτομα συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο για τη διάπραξη κλοπών. Αρχικά συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τριφυλίας, ένας 35χρονος, γιατί λίγο νωρίτερα είχε κλέψει μοτοποδήλατο από 41χρονο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί τον είδαν να μεταφέρει το μοτοποδήλατο στα χέρια και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Εκεί διαπίστωσαν πως ήταν κλεμμένο.

Επίσης, την Κυριακή το απόγευμα στα Αρφαρά συνελήφθη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ένας 41χρονος Ρομά, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει από συνεργείο αυτοκινήτων ανταλλακτικά, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.  Ο δράστης παραβίασε την περίφραξη της επιχείρησης που βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας και προσπάθησε να αφαιρέσει 4 σασμάν, αξίας 400 ευρώ. Έγινε, όμως, αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του συνεργείου και τράπηκε σε φυγή.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια από την προανάκριση, περίπου 20 ημέρες νωρίτερα ο 41χρονος Ρομά είχε αφαιρέσει από άλλο συνεργείο αυτοκινήτων στο Βιοτεχνικό Πάρκο διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, σασμάν κλπ., συνολικής αξίας 900 ευρώ.

Προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.