Κορωνοϊός: 12 εισαγωγές και διασωλήνωση 36χρονης σε ένα 24ωρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Κορωνοϊός: 12 εισαγωγές και διασωλήνωση 36χρονης σε ένα 24ωρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ανησυχητικά είναι τα τελευταία στοιχεία που αφορούν στον κορωνοϊό στη Μεσσηνία, αφού μόλις σε 24 ώρες στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας έγιναν 12 εισαγωγές, ενώ μια 36χρονη διασωληνώθηκε.

Στα καθημερινά κρούσματα που εντοπίζει ο ΕΟΔΥ προστέθηκαν άλλα 38 στο νομό από τα 2.331 όλης της χώρας, με το μέσο όρο για τις τελευταίες επτά μέρες να είναι στα 28,86 κρούσματα.

Υψηλή η θετικότητα, στο 0,40 %
Χθες ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσοστά θετικότητας στο σύνολο των ελέγχων ανά Περιφερειακή Ενότητα, με δεδομένα από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου, με το ποσοστό στη Μεσσηνία να βρίσκεται στο 0,40%, που είναι το μεγαλύτερο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κλινική Covid 19 Νοσοκομείου Καλαμάτας
Οι ασθενείς της Κλινικής Covid 19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας έφτασαν τους 32, αφού το τελευταίο 24ωρο έγιναν 12 εισαγωγές και δόθηκαν τρία εξιτήρια.

Τέλος, στη ΜΕΘ της Κλινικής πλέον νοσηλεύονται τρεις ασθενείς, εκ των οποίων οι δύο είναι διασωληνωμένοι, με την τελευταία διασωλήνωση να αφορά μια γυναίκα 36 ετών.

«Συναγερμός» με Ρομά
Να σημειωθεί ότι σε ελέγχους που έγιναν σε καταυλισμούς Ρομά στην περιοχή της Καλαμάτας, από τα 94 τεστ που πραγματοποιήθηκαν τα 30 ήταν θετικά.
Π.Μπ.