Μεσσηνία: 23 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Μεσσηνία: 23 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Είκοσι τρία άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου τις προηγούμενες μέρες.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν σε όλη την Περιφέρεια έλεγχοι σε 1.065 άτομα, εκ των οποίων 749 ήταν Έλληνες και 316 αλλοδαποί, καθώς και σε 727 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 155 άτομα, από τα οποία 74 ήταν Έλληνες και 81 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 107 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 210 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις
Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Πέντε άτομα για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα, στη Μεσσήνη συνελήφθη ένας 64χρονος για κατοχή 0,8 γραμμαρίων χασίς, στην Καλαμάτα συνελήφθη ένας 16χρονος και ένας 20χρονος γιατί κατείχαν ένα τσιγαριλίκι, στην Καλαμάτα ένας 18χρονος για κατοχή 3 γραμμαρίων χασίς και, τέλος, στην Καλαμάτα ένας 18χρονος, διότι κατείχε 0,6 γραμμάρια χασίς, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οδηγούσε χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης

-Δύο άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Πέντε Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Δέκα αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές στη Μεσσηνία οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.
Β.Β.