Νέα νίκη ο Απόλλωνας, 3-0 την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου!

Νέα νίκη ο Απόλλωνας, 3-0 την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου!

Ασταμάτητος ο Απόλλωνας Καλαμάτας έχει κάνει τις νίκες να μοιάζουν με …ρουτίνα.
Στην πραγματικότητα βέβαια η διατήρηση από την αρχή του πρωταθλήματος στην 2η θέση του Α’ Ομίλου της Α2 βόλεϊ των γυναικών είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, τόσο στο αρχικό «χτίσιμο» της ομάδας, όσο στις προπονήσεις και σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, όπου οι παίκτριες της ομάδες, νεαρές στην πλειοψηφία τους, καταθέτουν τον ενθουσιασμό του «νεοφώτιστου» και την ψυχή τους.
Κάτι ανάλογο έκαναν και κόντρα στην ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου και παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, έφτασαν στη νίκη και μάλιστα με 3-0 σετ.
Στο ξεκίνημα ο Απόλλωνας είχε πολύ καλή παρουσία και κέρδισε «καθαρά» με 25-20. Στο 2ο σετ η τοπική μας ομάδα έβγαλε τη μαχητική της φύση και παρ’ ότι βρέθηκε πίσω από το σκορ, κάλυψε τη διαφορά, κερδίζοντας κι αυτό με 25-23. Από την αρχή έως το τέλος μπροστά «καθάρισε» και το 3ο με 25-20, χωρίς πολλές αμφισβητήσεις και θα μπορούσε να το κάνει με ακόμα χαμηλό σκορ για τις Κρητικές.
Στο χθεσινό παιχνίδι ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπάμπης Μυτσκίδης, στηρίχθηκε στις Κόλλια, Καραμούτζου, Μικέλη, Μπούνα, Εξηνταβελώνη, Μασουρίδη, Οικονομοπούλου, Αποστολοπούλου, Γκόγκου, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι «μικρές» Κωνσταντίνα Καλυβιώτη, Γεωργία και Χριστιάνα Μπίτσικα.