Πλημμύρισε από κόσμο και παιδικές φωνές το κέντρο της Καλαμάτας

Πλημμύρισε από κόσμο και παιδικές φωνές το κέντρο της Καλαμάτας

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στα καταστήματα της Καλαμάτας για να κάνει τις τελευταίες αγορές του, εκμεταλλευόμενος τον ηλιόλουστο καιρό και τα ανοιχτά καταστήματα ως τις 6

Τελευταία ημέρα του χρόνου σήμερα, και αρκετοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν τα καταστήματα της πόλης για τις τελευταίες τους αγορές λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, κάτι στο οποίο βοήθησε ιδιαίτερα και ο ηλιόλουστος καιρός.

Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί άνοιξαν σήμερα τα τοπικά καταστήματα και οι αλυσίδες της Καλαμάτας, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, καθώς η σημερινή ημέρα αποτελεί την τελευταία ημέρα τήρησης του εορταστικού ωραρίου τους για φέτος.

Οι εικόνες που παρατηρήθηκαν με τα μέτρα προστασίας να τηρούνται από τους περισσότερους, ήταν ενθαρρυντικές για τα καταστήματα, καθώς υπήρξε έντονη κινητικότητα κόσμου.

Ευχάριστη νότα στην όλη ατμόσφαιρα στάθηκαν και οι μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, όπου με τη διεύθυνση του μαέστρου της, ακούστηκαν χριστουγεννιάτικοι ύμνοι μπροστά από το κτίριο του Ιστορικού Δημαρχείου της πόλης, του Διοικητηρίου Καλαμάτας, αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Φωτο: Στασινός Μουτσούλας