Δήμος Καλαμάτας: Άφθονη ονοματολογία και σενάρια, αλλά ακόμα όλα παίζονται…

Δήμος Καλαμάτας: Άφθονη ονοματολογία και σενάρια, αλλά ακόμα όλα παίζονται…

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, την προσεχή Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ., θα διενεργηθούν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη του Προεδρείου του Σώματος και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η συνεδρίαση, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου (Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας) στην Καλαμάτα.

Η παραπάνω ανακοίνωση έχει, ήδη, ανοίξει έναν κύκλο σεναρίων και ονοματολογίας για τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, στο δεύτερο και σημαντικότερο κύκλο της θητείας του.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, οι αλλαγές που θα υπάρξουν δεν πρόκειται να είναι δομικού χαρακτήρα, αλλά θα έχουν τον χαρακτήρα του “φρεσκαρίσματος” και της αλλαγής αρμοδιοτήτων.

Ο δήμαρχος, σε κάθε περίπτωση, θα αναζητήσει τα πρόσωπα εκείνα που θα “τρέξουν” τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, μια και από τη μέχρι σήμερα εικόνα δεν φαίνεται και απόλυτα ικανοποιημένος.

Τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και εκείνα που θα έρθουν είναι σημαντικά, επομένως, θα πρέπει να βρεθεί το σωστό…μείγμα, που θα παράξει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Εκείνο που θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, είναι ότι συζητά με όλα τα στελέχη του, αλλά οριστικές αποφάσεις θα πάρει, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή. Κι αυτό γιατί θα πρέπει οι αποφάσεις του να διατηρήσουν και τις απαραίτητες ισορροπίες.

Μέχρι τότε κρατάει το στόμα του ερμητικά…κλειστό.

Α.Π.