Κυπαρισσία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο Δημαρχείο ενάντια σε ΣΜΑ

Κυπαρισσία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα  στο Δημαρχείο ενάντια σε ΣΜΑ

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Βιολογικό Καθαρισμό Κυπαρισσίας, που θα πραγματοποιηθεί κάτω από το Δημαρχείο σήμερα στις 5.30 μ.μ., απευθύνει το Συμβούλιο Κοινότητας Κυπαρισσίας, τονίζοντας ότι «η Κυπαρισσία δε θα γίνει η “Ιφιγένεια” της Τριφυλίας».

Στο κάλεσμα του Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας αναγράφεται: «Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παραβρεθούν κάτω από το Δημαρχείο το Σάββατο (22 Ιανουαρίου) και ώρα 5.30 μ.μ. διαμαρτυρόμενοι με την παρουσία τους (όχι συνθήματα) για το ΣΜΑ (Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) στο χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού, ο οποίος θα δέχεται τα σκουπίδια της Τριφυλίας! Δε θα γίνει η πόλη μας – και πρωτεύουσα του Δήμου – χωματερή  όλης  της Τριφυλίας! Υπάρχει το Αλιμάκι που “στενάζει”… δεχόμενο τον όγκο των σκουπιδιών όλης της Τριφυλίας. Η Κυπαρισσία δε θα γίνει η “Ιφιγένεια” της Τριφυλίας. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία σας το Σάββατο, 5.30 μ.μ., κάτω από το Δημαρχείο. Πρέπει να δουν την αντίδραση των πολιτών σε αυτό το έγκλημα που πρόκειται να γίνει. Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση που σας διακρίνει ως πολίτες».

Σημειώνεται ότι σήμερα στις 6.00 μ.μ. συγκαλείται σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. Τριφυλίας, έπειτα από αίτηση 11 δημοτικών συμβούλων, για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Του Ηλία Γιαννόπουλου