Ανήμερα της Υπαπαντής η συναυλία από τη Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας

Ανήμερα της Υπαπαντής η συναυλία από τη Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας

Για την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, στις 8.00 το βράδυ, μεταφέρθηκε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας στο Μέγαρο Χορού, η οποία αρχικώς είχε προγραμματιστεί για αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα της εορτής, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στις 8.00 το βράδυ, θα δοθεί συναυλία από τη Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας, επίσης στο Μέγαρο Χορού.

«Χαίρε Μαρία»

Κατά την πανηγυρική εκδήλωση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας για την εορτή της Υπαπαντής σε έργα των 𝘊𝘢𝘤𝘤𝘪𝘯𝘪, 𝘊𝘩𝘦𝘳𝘶𝘣𝘪𝘯𝘪, 𝘓𝘪𝘴𝘻𝘵, 𝘚𝘢𝘪𝘯𝘵 𝘚𝘢𝘦𝘯𝘴, 𝘔𝘢𝘴𝘤𝘢𝘨𝘯𝘪, 𝘎𝘰𝘮𝘦𝘻, 𝘕𝘪𝘬𝘰𝘭𝘦𝘢, στο τραγούδι θα είναι η Ευτυχία Δημητρακοπούλου, ενώ η παρουσίαση των κειμένων θα γίνει από τον Γιάννη Πλεμμένο.

Τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος Κώστας Νικολέας.

Φιλαρμονική Πολεμικής Αεροπορίας

Η δύναμη του Σμήνους Μουσικής αριθμεί σαράντα οκτώ (48) μόνιμα στελέχη τα οποία συγκροτούν την Μπάντα και την ελαφρά ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας με διοικητή τον  Επγό (ΜΣ) Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο. Το Σμήνος Μουσικής υπάγεται διοικητικά στη Μοίρα ΓΕΑ και επιχειρησιακά στο Επιτελικό Γραφείο Αρχηγού.

Να σημειωθεί πως οι συναυλίες, που έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είσαι σε ισχύ. Η δε είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.