Τσίπρας: Ψίχουλα τα μέτρα Μητσοτάκη για βενζίνη, φυσικό αέριο και ακρίβεια

Τσίπρας: Ψίχουλα τα μέτρα Μητσοτάκη για βενζίνη, φυσικό αέριο και ακρίβεια

«Εχει τουλάχιστον αυτογνωσία», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω διαγγέλματος – Ανακοινώθηκαν μέτρα 1,1 δισ. ευρώ σε 3,2 εκατ. πολίτες

πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, απάντησε στο διάγγελμα του πρωθυπουργού για τα μέτρα ακρίβειας μέχρι το Πάσχα, αποκαλώντας τα χρήματα που δίνει ψίχουλα και πως… «έχει τουλάχιστον αυτογνωσία», ενώ συνέκρινε τα εν λόγω μέτρα με τα κοινωνικά μερίσματα που δόθηκαν επί της δικής τους κυβέρνησης που άγγιξαν τα 2,7 δισ. ευρώ για 800 εκατ. πολίτες.

«Πρώτη φορά βλέπω ΠΘ να εξαγγέλλει μέτρα στήριξης μιλώντας για ψίχουλα. Βέβαια όταν ο ίδιος -και χωρίς κρίση ακρίβειας- είχε αποκαλέσει ψίχουλα τα κοινωνικά μερίσματα (800εκ) και τη 13η σύνταξη που έκοψε (2,7δις μέχρι σήμερα), λογικό είναι. Έχει τουλάχιστον αυτογνωσία», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter.

O Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε 1,1 δισ. ευρώ που θα μοιραστεί σε περίπου 3,2 εκατομμύρια δικαιούχους πολίτες και αφορούν την μείωση του κόστους της βενζίνης, του φυσικού αερίου και γενικότερα της ακρίβειας που έχει μετακυλήσει στους καταναλωτές το τελευταίο διάστημα.

reader.gr