Νίκη και στα Βριλήσσια ο Απόλλωνας!

Νίκη και στα Βριλήσσια ο Απόλλωνας!

Σε τροχιά αγωνιστικής ανόδου βρίσκεται ο Απόλλωνας Καλαμάτας που μετά τη δύσκολη επικράτηση το περασμένο Σάββατο σε βάρος της φιλόδοξης ομάδας του Αιγάλεω, χθες δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει και τα Βριλήσσια μέσα στην έδρα τους.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης ήταν εξ αναβολής και το μεσσηνιακό συγκρότημα ανεβαίνει βαθμολογικά, κυνηγώντας την 3η θέση στη β’ φάση του πρωταθλήματος της Pre League βόλεϊ γυναικών, που δίνει πλεονέκτημα στο …δεύτερο γύρο της μάχης ανόδου στην Α1 .

Τα κορίτσια του Μπάμπη Μυτσκίδη πήραν με αποφασιστικότητα το 1ο σετ με 22-25, κέρδισαν χωρίς αντίσταση με 16-25 και το 2ο, ενώ στο 3ο η διαφορά «ροκανίστηκε», καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής και οι πιο νεαρές παίκτριες, όμως ο Απόλλωνας επιβλήθηκε και πάλι με 23-25, εξασφαλίζοντας το «καθαρό» 3ποντο της νίκης.

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Τριανταφυλλόπουλος): Έρωτα, Στάθη, Κωστοπούλου, Γιώτα, Πολίτη, Μαραθοκαμπίτου, Μικέλη, Χαβιαρά, Σολωμού, Βουμβουράκη, Λογαρά, Μποκη, Πασιαλή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μυτσκίδης): Γκιαούρη, Αποστολοπούλου, Δημοπούλου, Βενέτη, Τόσι, Γρίβα, Καρακύκλα, Τσάτουμα, Ν. Γιόλλα, Κόλλια, Θεοδωρακέα, Καραμούντζου, Ε. Γιόλλα.

Γ’ Όμιλος – 9η αγωνιστική

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Βότση 18.00: ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση – Απόλλων Καλαμάτας

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Κουκουμάκας, Γραμματεία: Τερζή, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Βριλησσίων 18.00: ΦΟ Βριλησσίων – ΖΑΟΝ

ΔΑΚ Πεύκων 18.00: ΑΣ Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – ΑΟ Αιγάλεω

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ούτε χθες έπαιξε η Καλαμάτα ’80, στις 27/3 με ΑΕΚ
Λόγω κορωνοϊού αναβλήθηκαν εκ νέου τα προγραμματισμένα για χθες παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Γ’ Ομίλου της Pre League βόλεϊ ανδρών, ανάμεσα στα οποία και το Καλαμάτα ’80-ΑΕΚ. Η ΕΟΠΕ όρισε τη διεξαγωγή των τριών συναντήσεων ως εξής:

 Γ’ Όμιλος – 10η αγωνιστική

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Παραλίας 18.00: ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΕΚ

Διαιτητές: Χανδρινός, Κανελλίδης, Γραμματεία: Βλαχούλη, Παρατηρητής: Τομαράς Μ..

ΔΑΚ Σκύδρας 18.00: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΣ Κέρκης Σάμου

 «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 18.00: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – Πήγασος Πολίχνης