Τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας, “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” τους τέσσερις πρώτους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για την Π.Ε. Μεσσηνίας.
Τέσσερις άξιους συμπολίτες μας, με καταγεγραμμένη θετική διαδρομή, τη Χαρά Κιουρή, τον Μιχάλη Μιχαήλ, τη Στέλλα Μπακολέα και τον Γιώργο Ράλλη. Tους ευχαριστώ θερμά που συμμετέχουν στην πορεία μας, για Ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όχι στα λόγια, αλλά στην Πράξη!
Ανάπτυξη που βασίζεται και συνοδεύεται από Εμπειρία, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη και συναρπαστική πορεία μας που θα οδηγήσει στη χάραξη Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο!».
Σύντομα βιογραφικά υποψηφίων
Κιουρή Χαρίκλεια (Χαρά), φυσικός, ΜEd, διευθύντρια στο 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας
Γεννήθηκε στις 11/11/1962 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.
Μιχαήλ Γ. Μιχαήλ, ιατρός ακτινολόγος -συντονιστής Διευθυντής Γ.Ν. Μεσσηνίας
Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και είναι πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του ΠΙΣ, ενώ υπήρξε κατ’ επανάληψη εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Μπακολέα Στυλιανή, ιατρός, ειδική παθολόγος – διαβητολόγος.
Γεννήθηκε στον Πύργο Λεύκτρου Δυτικής Μάνης. Κατάγεται από αγροτική, πολύτεκνη οικογένεια.
Ράλλης Γεώργιος, δικηγόρος-ποινικολόγος
Γεννήθηκε το 1963 στην Καλαμάτα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, καθώς και πολλών Επιστημονικών Νομικών Ενώσεων, με αδιάλειπτη επιστημονική δράση, κοινωνική παρουσία και προσφορά, τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και στα αθλητικά δρώμενα της Μεσσηνίας.
Α.Π.
Ο Γιώργος Δέδες άνοιξε το χορό των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων
