Δήμος Τριφυλίας: Σύγκληση Δ.Σ. για προϋπολογισμό ζητούν 4 δημοτικοί σύμβουλοι

Δήμος Τριφυλίας: Σύγκληση Δ.Σ. για προϋπολογισμό  ζητούν 4 δημοτικοί σύμβουλοι

Με χθεσινό έγγραφο προς τον πρόεδρο και το προεδρείο του Δ.Σ. Τριφυλίας τέσσερις (4) δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν τη σύγκληση του Σώματος την Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα, με μοναδικό θέμα «Σύνταξη και Ψήφιση Προϋπολογισμού 2022».

Στο έγγραφο που υπογράφουν οι Παναγιώτης Αλευράς, Δημήτρης Δριμής, Ευάγγελος (Αγγελής) Κοροβίλας και Γιάννης Παρασκευόπουλος (Πηγαδούλιας), με θέμα «Σύγκληση του Δ.Σ. με θέμα τη Σύνταξη και Ψήφιση Προϋπολογισμού 2022», το οποίο κοινοποιείται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Τριφυλίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, αναγράφεται: «Έχοντας υπόψη το άρθρο 77 του ν.4172/2013 όπως ισχύει, το υπ’ αρίθμ. 30333+233533/28-3-2022 έγγραφο του συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητάμε: Να καλέσετε την Τετάρτη 27 Απριλίου και ώρα 7.00 μ.μ. σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα “Σύνταξη και Ψήφιση Προϋπολογισμού 2022”.  Η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών παρακαλείται να μας προσκομίσει έγκαιρα τα αναγκαία στοιχεία για τη σύνταξη και ψήφιση του προϋπολογισμού.

Υ.Γ. Σας γνωρίζουμε, τέλος, πως με σημερινή (σ.σ. χθεσινή) τροπολογία η ισχύς των προϋπολογισμών του προηγούμενου έτους (έληγαν την 31η Μαρτίου) παρατείνεται μέχρι την 31η Μαΐου 2022».

Του Ηλία Γιαννόπουλου