Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Προκρίθηκε η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Προκρίθηκε η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας απέκλεισε με 4-2 στα πέναλτι (ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1) την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, σε ματς που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» και ήταν για τη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου  Λυκείων.

Μία δραματική πρόκριση για την ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας, η οποία στην επόμενη φάση θ’ αντιμετωπίσει το νικητή του «ζευγαριού», πρωταθλητής Αργολίδας – πρωταθλητής Κορινθίας με πρωταθλητή Λακωνία.

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης με γκολ του Γιώργου Μποτόπουλου (44΄ με σουτ).

Ο Ματέο Κράκουλι (62΄ με προβολή, έπειτα από πάσα του Ηλία Κιόρρι) ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας. Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας επικράτησε με 3-1 της ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας.

Σε πέναλτι για την ομάδα του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας ευστόχησαν  οι Λούτα, Γουρνάς και Κράκουλι, ενώ αστόχησε ο Κιόρρι (το απέκρουσε ο Αποστολόπουλος).

Σε πέναλτι για την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης ευστόχησε ο Παπαδόπουλος, ενώ αστόχησαν οι Καραγιάννης (έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι), Κουτσιούδης (απέκρουσε ο Παπανικολός) και Καπέρδας (έστειλε την μπάλα άουτ).

Διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Μπόζνος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ βοηθοί οι Ευάγγελος Αράπης και Χαράλαμπος Τοτάκης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

6Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χαράλαμπος Μπάμπαλης): Παπανικολός, Λούτα, Γουρνάς, Κιόρρι, Καρλής, Μπάκας (43΄ Τσάκωνας), Φωτ. Μπάμπης, Θοδωρής, Σαούτης, Κράκουλι, Βράπι. Στον πάγκο ήταν οι Φιλ. Μπάμπης, Μπίτσικας, Ορφανός, Πανούσης, Νέτζα, Βασιλόπουλος.

1Ο ΕΠΑΛ Τρίπολης: Αποστολόπουλος, Χατζόπουλος (68΄Τσιώλης), Καπέρδας, Καραγιάννης, Ευγ. Νικολόπουλος (57΄ Γ. Νικολόπουλος), Κάλα, Μποτόπουλος, Λάσκαρης, Κουτσιούδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης.

Στον πάγκο ήταν οι Μπέριος, Τσαούσης, Δουμάτος, Αργυρόπουλος, Καλογερόπουλος.

  • Τον αγώνα παρακολούθησαν το στέλεχος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Χρήστος Φούλιας, αναπληρωτής ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Σταύρος Λάμιας, καθώς επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης.

Χαράλαμπος Μπάμπαλης: «Μπορούμε να φτάσουμε σε μία διάκριση»

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής του 6ου ΓΕΛ Καλαμάτας Χαράλαμπος (Μπάμπης) Μπάμπαλης, μετά το τέλος του ματς, μας δήλωσε τα εξής: «Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης για την προσπάθειά της. Ήταν η καλύτερη ομάδα  που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Τέθηκαν αντιμέτωπες  δύο ισοδύναμες ομάδες και η πιο τυχερή αλλά και αυτή που είχε πιο καλό τερματοφύλακα (αναφέρομαι στον Στράτο Παπανικολό) πήρε την πρόκριση. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να φτάσουμε σε μία διάκριση».