Υπάρχει οικογενειακή ή συγγενική συνευθύνη;

Υπάρχει οικογενειακή ή συγγενική συνευθύνη;

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της περασμένης Τρίτης, απευθυνόμενος και αναφερόμενος προσωπικά στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Σαράντο Κουκούμη, ο κ. Λεβεντάκης είπε επί λέξει: «Εσείς, θα αναφερθώ σε σας γιατί μιλάτε για νομιμότητες, είναι νόμιμα τα τραπέζια που βγάζετε; Γιατι συμπαραστεκόμαστε και λέμε να δουλέψουν οι επαγγελματίες; Σας μιλάω, γιατί έρχεται και σας γράφει η αστυνομία και λέμε όχι; Να δουλέψουν οι επαγγελματίες. Τώρα έρχεστε και να μας πουλήσετε… (σ.σ. δεν ακούστηκε καθαρά η λέξη που είπε) και νομιμότητα; Τώρα, πολιτική ξέρουμε να κάνουμε όλοι…».

Παρεμβαίνοντας ο κ. Κουκούμης απάντησε: «Δεν έχω κανένα μαγαζί στο όνομά μου», με τον κ. Λεβεντάκη να του λέει «Άστο, ντάξει, είναι της γιαγιάς μου» και ακολούθως, αφού συνέχιζε ο κ. Λεβεντάκης, παρενέβη ο Στάθης Ανδρινόπουλος, λέγοντας: «Πρόεδρε, επειδή το επίπεδο πέφτει, αποχωρώ» και αποχώρησε, όπως έπραξε και η δημοτική σύμβουλος της παράταξής του Μαγδαληνή Καμπύλη-Ανδρινοπούλου.

Εικάζεται πως ο κ. Λεβεντάκης επιτέθηκε και στοχοποίησε τον κ. Κουκούμη αναφερόμενος σε επαγγελματική δραστηριότητα συγγενικών του προσώπων. Αλλά υπάρχει οικογενειακή ή συγγενική συνευθύνη;

Η.Γ.