Απόψε στη Bassaviola το κόμικ «Αμαρτίες Γονέων» του Λαυρέντη Χωραΐτη

Απόψε στη Bassaviola το κόμικ «Αμαρτίες Γονέων» του Λαυρέντη Χωραΐτη

Μια ενδιαφέρουσα βραδιά διοργανώνουν οι εκδόσεις «Καλλίεργον» και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 8.00, στο Bar Art Restaurant Bassaviola (Παπάζογλου 29 στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας). Αφορμή, τα σχόλια της πένας του Λαυρέντη Χωραΐτη, μέσα από τις σελίδες του comic book του με το χαρακτηριστικό τίτλο «Αμαρτίες γονέων».

Ο δημιουργός του βιβλίου θα μοιραστεί σκέψεις, συναισθήματα και όνειρα (εφιάλτες και μη) για την Ελλάδα της κρίσης.

Αφορμές για τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα δώσει, επίσης, ο Billy, ο πολυπράγμων εικαστικός με το δημιουργικό, ανήσυχο πνεύμα μποέμικης πνοής, και ο Σωτήρης Μαρίνης, μια προσωπικότητα που έχει σφραγίσει, εδώ και χρόνια, μονοπάτια του πολιτισμού και του εναλλακτικού τουρισμού στον τόπο μας.

Θα είναι μια βραδιά εμπλουτισμένη με όμορφες εκπλήξεις, ενώ ο ίδιος ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης από τους Γαργαλιάνους αναφέρει στο κάλεσμά του:

«Ένα κόμικ μεταμφιεσμένο σε βιβλίο. Και μια παρέα μεταμφιεσμένη σε βιβλιοπαρουσίαση!

Την Τετάρτη 18/05/2022 στις 20:00 στο Bar Art Restaurant “BASSAVIOLA” στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, θα σας περιμένω παρέα με τον Billy Malinois και τον Σωτήρη Μαρίνη σε μία εμπειρία μεταμφιεσμένη σε συζήτηση υπό τον συντονισμό της αγαπημένης Χριστίνας Ελευθεράκη.

Θα με βρείτε λοιπόν εκεί.

Και το καλύτερο απ’ όλα …θα σας βρω κι εγώ!».