Στο κοινό μέτωπο για τον αυτοκινητόδρομο και ο Εμπορικός Φιλιατρών

Στο κοινό μέτωπο για τον αυτοκινητόδρομο και ο Εμπορικός Φιλιατρών

Διευρύνεται το κοινό μέτωπο διεκδίκησης της υλοποίησης κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, με τη συμμετοχή και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.

Όπως ενημέρωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, την Τρίτη το προεδρείο του πραγματοποίησε συνάντηση με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών στα Φιλιατρά: «Αποκλειστικό θέμα συζητήσεως ήταν το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου, Κρεστένων, Ζαχάρως, Κυπαρισσίας, Μεσσήνης, Γαργαλιάνων και της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας για τη διεκδίκηση του αυτονόητου, την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Και με τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων για την υλοποίηση κατασκευής του αυτοκινητόδρομου. Έτσι και αυτός ο σύλλογος συμμετέχει στο κοινό μας μέτωπο διεκδίκησης».

Πλέον στο κοινό μέτωπο που έχει συγκροτηθεί και διαρκώς διευρύνεται συμμετέχουν οκτώ θεσμικοί συλλογικοί φορείς της κοινωνίας και των επαγγελματιών Μεσσηνίας και Ηλείας!

Του Ηλία Γιαννόπουλου