Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΑΡΦΑΡΑ (του ανταποκριτού μας). Η τελουμένη ενταύθα εμποροζωοπανήγυρις, η οποία άρχεται εις το τέλος του μηνός, προμηνύεται εφέτος ζωηροτέρα των προηγουμένων ετών. Το εκκλησιαστικόν συμβούλιον μετά του προέδρου της κοινότητος δραστηρίως εργάζονται δια την συντέλεσιν όλων των προκαταρκτικών εργασιών.

ΠΑΡ’ αμφοτέρων καταβάλλεται προσπάθεια προς επίτευξιν του ηλεκτροφωτισμού της πανηγύρεως εκ του ενταύθα ελαιουργείου, το οποίον έχει ηλεκτρικήν εγκατάστασιν, αν δε τούτο θα επιτευχθή θα προσδώση μεγάλην κίνησιν εις την πανήγυρίν μας και κατά τας νυκτειρνάς ώρας εις τα διάφορα κέντρα διασκεδάσεως.

Το Ζυθοοινοεστιατόριόν μας «Ο Παναγ. Τσώνης» θα παίξη τον μεγαλύτερον ρόλον εις την πανήγυρίν μας, αν κρίνη κανείς από τας προετοιμασίας του και τους αφιλοκερδείς διευθυντάς του. Εις αυτό ο κάθε επισκέπτης θα εύρη ό,τι ζητήση και θα φύγη με τας καλλιτέρας των εντυπώσεων. Η δι’ αυτοκινήτων συγκοινωνία θα διευκολύνη μεγάλως τους επισκέπτας της πανηγύρεως, δια την άνετον διαμονήν των οποίων λαμβάνονται έκτακτα μέτρα.