Συνεχίζουν να πέφτουν τα ετοιμόρροπα της Καλαμάτας

Συνεχίζουν να πέφτουν τα ετοιμόρροπα της Καλαμάτας

Στις 28 Δεκεμβρίου 2017 είχε πέσει μέρος του κτηρίου στη διασταύρωση των οδών Αριστοδήμου και Αβίας. Από τότε μέχρι σήμερα δεν άλλαξε κάτι ή, μάλλον, άλλαξε προς το χειρότερο, καθώς προχθές ένα ακόμα τμήμα του ίδιου κτηρίου βρέθηκε στο δρόμο. 
Άραγε, τι περιμένουν οι αρμόδιοι για να προχωρήσουν σε εργασίες άρσης επικινδυνότητας; 
Είναι γνωστό, βέβαια, ότι ιδιοκτήτες πολλών τέτοιων κτηρίων, και στην πόλη της Καλαμάτας, αδιαφορούν ή αδυνατούν να προβούν σε εργασίες αποκατάστασης, οπότε καλό θα ήταν «από χθες» να έχει γίνει κάτι από πλευράς Δήμου. 
Μάλιστα, τώρα είναι μια χρυσή ευκαιρία, διότι έπειτα από πτώσεις κτηρίων στην Αθήνα φαίνεται ότι και η κρατική μηχανή «παίρνει μπρος» για το ζήτημα και ασχολείται σοβαρότερα. 
Ας παρακολουθούν, λοιπόν, τις εξελίξεις, αφού τα α-διατηρητέα κτήρια της πόλης που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σωριαστούν είναι δεκάδες. 
Π.Μπ.