Απαντήσεις και εξηγήσεις…

Απαντήσεις και εξηγήσεις…

Το λόγο για τον οποίο δεν προσκλήθηκαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις συναντήσεις του δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και ιδιαίτερα με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, εξήγησε χθες ο δήμαρχος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Στην αρχή υποστήριξε ότι “η Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει ότι σέβεται την αντιπολίτευση” και σχολίασε ρωτώντας: “Η αντιπολίτευση έχει δείξει δείγματα γραφής ότι σέβεται τη Δημοτική Αρχή;”.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Βασιλόπουλος είπε: “Το Δήμο τον εκπροσωπεί ο δήμαρχος. Ο δήμαρχος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και θα θέσει τα ζητήματα. Δε χρειάζεται σχολιασμός”.

Σχετικά με την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε: “Ο αντιπρόεδρος ζήτησε συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς και αυτούς φέραμε. Μαζί κάλεσα και τους αντιδημάρχους. Τοποθετήθηκαν μόνο οι παραγωγικοί φορείς. Δε χρειάζεται να ψάχνουμε να βρούμε ζητήματα που δεν υπάρχουν”.

Α.Π.