Το Penny Marathon της Μπούκας

Το Penny Marathon της Μπούκας

Το Penny Marathon της περιοχής μας θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Μπούκας την Κυριακή 10 Ιουλίου. Το 2022 είναι η 11η χρονιά και θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα.

Οι διαδρομές είναι:
-11.500 μέτρων που ξεκινά από το σιδηροδρομικό σταθμό και καταλήγει στην περιοχή των γηπέδων του μπάσκετ στη παραλία της Μπούκας

-2.500 μέτρων με σημείο έναρξης τις εκβολές του ποταμού Πάμισου και λήξη στην περιοχή των γηπέδων στην παραλία της Μπούκας.

-Διαδρομή του ενός χιλιομέτρου στο μικρό άλσος της Μπούκας

-Εκκίνηση από την Καλαμάτα (έπειτα από συνεννόηση με τους διοργανωτές).

Περίπου στις 8.30 το βράδυ θα γίνει απονομή αναμνηστικών μεταλλίων όλων όσοι συμμετέχουν, μέσα σε γιορτινό κλίμα, με μουσική, χορό, bazaar «και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας, φυσικά δε θα λείπουν και εκπλήξεις για τα τετράποδα πλασματάκια σας. Ακόμα και αν δεν υπάγεστε στον αθλητικό κύκλο θα χαρούμε να σας δούμε στη γιορτή μας», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, που διοργανώνουν τις εκδηλώσεις, με την υποστήριξη του Συλλόγου Αθλούμενων Μεσσήνης, του Δήμου Μεσσήνης και του DASH Dogs Dream Of A Safe Haven.

«Η δράση αυτή είναι για να περάσουμε το μήνυμα αγάπης προς τα ζώα, τη φύση και τον πολιτισμό, σε ένα πάντρεμα με τον αθλητισμό, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα» τονίζουν τέλος οι διοργανωτές.

Για συμμετοχές και πληροφορίες:
Κατερίνα Πεζώνη
Τηλέφωνο 6947962410
Email katerinapesonis@gmail.com

Μαρία Ηλιοπούλου-Πεζώνη
Τηλέφωνο 6907550297
WhatsApp +393516728290
Email mariabloom@live.com