Μεσσηνία: Έξι υπερμεγέθη χασισόδεντρα φυτεμένα σε γλάστρες

Μεσσηνία: Έξι υπερμεγέθη χασισόδεντρα φυτεμένα σε γλάστρες

Έξι δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη καλλιεργούσε ένας 67χρονος που έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 67χρονου στην περιοχή Λιβάρτζι στους Γαργαλιάνους.

Μέσα σε μικρό χώρο, σαν θερμοκήπιο, βρήκαν μεγάλες γλάστρες, όπου καλλιεργούσε 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,7 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο 67χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Επίσης, χθες το πρωί στην περιοχή της Γιάλοβας του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, συνελήφθη ένας 27χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης βάρους 2,4 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση γι’ αυτή την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.
Β.Β.