Αθλιότητα…

Αθλιότητα…

Σφοδρές και δικαιολογημένες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του πρώην υπουργού Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο συγκρίνει την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με την ύποπτη για το θάνατο των τριών παιδιών της και προφυλακισμένη, Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά το σάλο ο πρώην υπουργός απέσυρε το βίντεο από το λογαριασμό του στο TikTok.

Η Νίκη Κεραμέως, άξια κάθε κριτικής για την καταστροφική πολιτική της στην Παιδεία και το ύφος της εξουσίας που ασκεί, δεν μπορεί να συγκρίνεται με μια ύποπτη για φόνο παιδιών.  

Η… τυφλή αντιπολίτευση δεν προσφέρει τίποτα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και σε τελική ανάλυση, ο κάθε κ. Βερναρδάκης καλό είναι να μην ασχολείται με τα μέσα δικτύωσης, αλλά με τα προβλήματα των πολιτών…

Ας αφήσουμε στην άκρη ότι τέτοιες δημοσιεύσεις δεν ανταποκρίνονται στο ύφος και ήθος της Αριστεράς, που όλο και κάποια ψήγματα έχουν απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ…

Βέβαια, ο κ. Βερναρδάκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στη συνέχεια, που έλεγε: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει»

Και συμπλήρωσε: «Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή παραμένει στο ακέραιο». 

Μα μας συγχωρείτε, κύριε Βερναρδάκη, αλλά η αθλιότητα δεν… αποχαρακτηρίζεται με μία συγγνώμη…

Α.Π.