Σύλληψη 9 ατόμων για μικροποσότητες ναρκωτικών

Σύλληψη 9 ατόμων  για μικροποσότητες ναρκωτικών

Εννέα άτομα συνελήφθησαν την Πέμπτη σε ξεχωριστές περιπτώσεις και σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας για μικροποσότητες ναρκωτικών, ανάμεσά τους και δύο αδέλφια 15 και 17 ετών.

Το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Μελιγαλά συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, ένας 54χρονος, γιατί κατείχε 57 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της ίδιας ομάδας, συνελήφθησαν ένας πατέρας Ρομά με τους δύο ανήλικους γιους του. Ο 48χρονος μαζί με το 15χρονο και το 17χρονο γιο του, όταν ελέγχθηκαν από τους αστυνομικούς, κατείχαν ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Ο 48χρονος, πατέρας των ανηλίκων, συνελήφθη και για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ, όπως προέκυψε, δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Σε άλλες τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας συνέλαβαν στην Καλαμάτα ένα 18χρονο και έναν 21χρονο γιατί κατείχαν 0,6 γραμμάρια χασίς, επίσης στην Καλαμάτα έναν 28χρονο για ένα τσιγαριλίκι και στον Άγιο Φλώρο έναν 47χρονο για ένα ναρκωτικό δισκίο. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για τις πιο πάνω υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Τέλος, το απόγευμα της Πέμπτης, στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη ένας 27χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 3,7 γραμμαρίων χασίς, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Β.Β.