Στερνό «αντίο» χθες στον Κώστα Ζερμπίνο

Στερνό «αντίο» χθες στον Κώστα Ζερμπίνο

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε χθες ο Κώστας Ζερμπίνος, επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, (υπήρξε δε και διαιτητής ποδοσφαίρου) που απεβίωσε την Τετάρτη σε ηλικία 73 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Νεκροταφείου Καλαμάτας και το στερνό «αντίο» στον Κώστα Ζερμπίνο είπαν η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, οι δήμαρχοι Καλαμάτας και Μεσσήνης Θανάσης Βασιλόπουλος και Γιώργος  Αθανασόπουλος αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο παλιός πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Γιάννης Κουτραφούρης, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ο παλιός πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, και επί σειρά ετών μέλος της ΚΕΔ της ΕΟΚ Κυριάκος Ταβουλαρέας, διαιτητές και κριτές καλαθοσφαίρισης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς και μέλη παλιών Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Καλό ταξίδι Κώστα
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών για το θάνατο του Κώστα Ζερμπίνου
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο  του Κώστα Ζερμπίνου, επί σειρά ετών προέδρου του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η οικογένειά μας είναι φτωχότερη. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Ζερμπίνος, δεν είναι πια μαζί μας. Ένας άνθρωπος, ο οποίος πρόσφερε με την ψυχή του και την ψυχή του, αφήνει τεράστιο κενό πίσω του, αλλά  και σπουδαία παρακαταθήκη που θα μνημονεύεται για καιρό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».