Θανατηφόρο τροχαίο στα Φιλιατρά

Θανατηφόρο τροχαίο στα Φιλιατρά

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην είσοδο των Φιλιατρών, ενώ λίγες ώρες πριν, το βράδυ της Δευτέρας, ένας 46χρονος είχε χάσει τη ζωή του κοντά στο χωριό Επισκοπή προς Χράνους.

Σήμερα, λίγο πριν από τις 8.00 το πρωί, ένας 27χρονος από τους Γαργαλιάνους έχασε τη ζωή του όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε, με οδηγό έναν 30χρονο, κατά τη διάρκεια προσπέρασης παρασύρθηκε από μπετονιέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, στο δρόμο λίγα μέτρα από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, το μηχανάκι κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με την μπετονιέρα.

Κάποια στιγμή επιχείρησε να την προσπεράσει, όμως χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, στη συνέχεια στην μπετονιέρα και ακολούθως ανατράπηκε.

Δυστυχώς, ο 59χρονος οδηγός της μπετονιέρας δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει το όχημα, με αποτέλεσμα ο 27χρονος συνεπιβάτης να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος. 

Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 30χρονος οδηγός της μηχανής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.