Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πύλο σήμερα για τα Ναυαρίνεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πύλο σήμερα για τα Ναυαρίνεια

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα ισχύσουν σήμερα στην Πύλο λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 195ης Επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.Οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι εξής:

-Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση παντός είδους οχήματος, από τις 7.00 έως το πέρας των εκδηλώσεων, στις κάτωθι οδούς: Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης, από την οδό Θ. Κολοκοτρώνη έως την κεντρική πλατεία Τριών Ναυάρχων, Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης πέριξ της κεντρικής πλατείας Τριών Ναυάρχων, Παπαφλέσσα, από την κεντρική πλατεία Τριών Ναυάρχων έως την οδό Γρηγ. Επισκόπου Μεθώνης και Γρηγ. Επισκόπου Μεθώνης, από οδό Παπαφλέσσα έως τον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.

-Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 10.30 έως το πέρας των εκδηλώσεων, στις ακόλουθες οδούς: Παπαφλέσσα, από την κεντρική πλατεία Τριών Ναυάρχων έως την οδό Ασσανού, καθώς και στις κάθετες οδούς με κατεύθυνση προς την οδό Παπαφλέσσα, Γρηγ. Επισκόπου Μεθώνης, από οδό Παπαφλέσσα έως τον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας και στις κάθετες οδούς με κατεύθυνση την οδό Γρηγ. Επισκόπου Μεθώνης, Οικονομίδη, από την κεντρική πλατεία Τριών Ναυάρχων έως οδό Σαχτούρη, Νηλέως, το δυτικό τμήμα της Ε.Ο. Πύλου – Μεθώνης, εντός του Δ.Δ. Πύλου, το οποίο οριοθετείται από τις συμβολές της στο βόρειο τμήμα και στο νότιο, αντίστοιχα, με την οδό Κολοκοτρώνη.

-Η κυκλοφορία στις δημοτικές οδούς οι οποίες συμβάλλουν ή διασταυρώνονται με το τμήμα της Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης, δυτικά της οδού Κολοκοτρώνη, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διεξάγεται με ρυθμιστές τροχονόμους.

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχήματος, από τις 7.00 το απόγευμα έως το πέρας των εκδηλώσεων, στις οδούς: Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης, από την οδό Θ. Κολοκοτρώνη έως την κεντρική πλατεία Τριών Ναυάρχων και Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης πέριξ της κεντρικής πλατείας Τριών Ναυάρχων.

-Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 7.30 το απόγευμα έως το πέρας των εκδηλώσεων, στις οδούς: Οικονομίδη, από την κεντρική πλατεία Τριών Ναυάρχων έως οδό Σαχτούρη, Νηλέως, το δυτικό τμήμα της Ε.Ο. Πύλου – Μεθώνης, εντός του Δ.Δ. Πύλου, το οποίο οριοθετείται από τις συμβολές της στο βόρειο τμήμα και στο νότιο, αντίστοιχα, με στην οδό Κολοκοτρώνη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.