Στη Σάμο για θετικό ξεκίνημα η Καλαμάτα ‘80

Στη Σάμο για θετικό ξεκίνημα η Καλαμάτα ‘80

Στη Σάμο βρίσκεται από χθες η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτα ’80 για την πρεμιέρα της Pre League. Οι «Λύκοι» που ξεκινούν με φιλοδοξίες και αυτή τη νέα χρονιά θα αντιμετωπίσουν εκεί σήμερα στις 6 μ.μ. τον Κέρκη, έναν από τους βασικούς «ανταγωνιστές» στο κυνήγι του τίτλου και της ανόδου.

Μιλώντας για την αναμέτρηση στο «Θ», ο προπονητής, Παναγιώτης Ντάκουρης, δήλωσε: «Είναι μια πρεμιέρα σε καυτή έδρα, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ένα εκ των φαβορί του πρωταθλήματος. Για εμάς όμως δεν λέει κάτι αυτό. Επειδή είναι πρεμιέρα, αυτό που θα παίξει ρόλο είναι ποιος θα εμφανιστεί πιο έτοιμος και με λιγότερο άγχος. Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Η Καλαμάτα ’80 θα παραταχθεί το απόγευμα με αποστολή 12 παικτών, την οποία απαρτίζουν οι Μπλάουελ, Κανελλόπουλος, Αραπάκης, Δαλακούρας, Βιέτο, Ξεροβάσιλας, Οκάμπο, Λυκούρεσης, Χριστόφας, Μπιρμπίλης και Β. Ντάκουρης, ενώ τη συνοδεύουν ακόμη τα μέλη του τεχνικού τιμ Μάνα, Μπούρας, Ζαχαρόπουλος και ο έμπειρος παράγοντας Κώστας Βλάσσης.

Πρόγραμμα-διαιτητές 1ης αγωνιστικής
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

-Πυθαγόρειο Σάμος, 18.00: Α.Σ. Κέρκης Σάμου – Α.Ο. Καλαμάτα ’80: Διαιτητές: Κουτσούλας, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Πέρρος.

-Αιγίου, 19.00: Α.Ο. Αιγιαλέων – Α.Σ. Πανερυθραϊκός: Διαιτητές: Γεράνιος, Πετούσης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

-«Απ. Κόντος» 19.00: Α.Ε.Κ. – Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής: Διαιτητές: Μαύρος, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

-Μίκρα 15.30: Α.Σ. Άρης – Ο.Π.Α.Θ. Περσέας: Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Δρανίτσας, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.