Παναγιώτης Ντάκουρης: «Πιο κομβικό το ματς με τον Άρη Θεσσαλονίκης…»

Παναγιώτης Ντάκουρης: «Πιο κομβικό το ματς με τον Άρη Θεσσαλονίκης…»

Η Καλαμάτα ’80 ξεκίνησε θετικά το πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre League Ανδρών, καθώς  επικράτησε με 3-2 σετ του Κέρκη Σάμου, εκτός έδρας.

Για το σπουδαίο  διπλό, αλλά και το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Άρη Θεσσαλονίκης, ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας, μας δήλωσε τα εξής: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη στη Σάμο κόντρα στον Κέρκη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος , η οποία είναι μια δυνατή ομάδα και έχει «καυτή έδρα».

Ο Κέρκης Σάμου την περυσινή σεζόν ήταν ο «κακός μας δαίμονας» και θεωρώ ότι στα ματς κόντρα σ’ αυτή την ομάδα χάσαμε  την πρώτη θέση. Πανηγυρίσαμε τη νίκη το Σάββατο το βράδυ και από εκεί και πέρα στρέψαμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης που είναι στην έδρα μας. Θεωρώ ότι αυτό είναι πιο κομβικό ματς  διότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Ο Άρης Θεσσαλονίκης είναι μια παραδοσιακή δύναμη, με πολύχρονη παρουσία στην Α1 κατηγορία. Θα προετοιμαστούμε  κατάλληλα, θέλοντας να προσθέσουμε μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό μας. Βέβαια, περιμένουμε και τη θερμή συμπαράσταση από το φίλαθλο κόσμο».

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το εφετινό πρωτάθλημα της Pre League, ο κ. Ντάκουρης είπε: «Θα ξεκινήσουμε από την περυσινή σεζόν, όπου εμείς κάναμε πολύ καλή πορεία και στο τελευταίο παιχνίδι χάσαμε την άνοδο. Ήταν  ένα δυνατό πρωτάθλημα. Εφέτος υπάρχουν 9 ομάδες και θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Εκτός από τον Άρη Θεσσαλονίκης υπάρχουν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ΑΕΚ με πολύχρονη παρουσία στην Α1 κατηγορία και έχουν δυνατές έδρες. Εμείς διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, κάνοντας σοβαρή δουλειά από την αρχή της σεζόν. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε που μπορούμε να φθάσουμε».

   Σε ερώτησή μας σχετικά με την εντυπωσιακή εμφάνιση του Άρη Χανδρινού (αναδείχθηκε από την Καλαμάτα ’80), στη νίκη του Μίλωνα  κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος  Παναθηναϊκό για τη Volley League, ο Παναγιώτης Ντάκουρης τόνισε: «Παρακολουθούμε την πορεία τόσο του Άρη Χανδρινού, όσο και του αδελφού του, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Είναι δικά μας  παιδιά, όπως και ο  Φρίξος Κωτσάκης που αγωνίζεται στο εξωτερικό και ο Γιώργος Πετρέας που παίζει πλέον στον Παναθηναϊκό. Χαιρόμαστε για την πρόοδό τους και κάποια στιγμή θα θέλαμε να παίξουν για την Καλαμάτα ’80».

Τέλος ο κ. Ντάκουρης αναφερόμενος στο ρόστερ της Καλαμάτας ’80, σημείωσε: «Όπως προανέφερα έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Υπάρχουν εννέα έμπειροι αθλητές και κάποιοι νεαροί, όπως ο Στέφανος Ξεροβάσιλας  και ο Αραπάκης, οι οποίοι πλαισιώνουν τις μικρές εθνικές ομάδες.

Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά από το ξεκίνημα  της προετοιμασίας μας παίζοντας ωραίο βόλεϊ».

Το Σάββατο στις 4.00 μ.μ. ο αγώνας Καλαμάτας ’80 – Άρη Θεσσαλονίκης
Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας, θα διεξαχθεί ο αγώνας Καλαμάτας ’80 – Άρη Θεσσαλονίκης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League. Ένα ματς που αναμένεται να παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλαθλοι.