Μόνη στην κορυφή η Καλαμάτα ’80, 3-2 την ΑΕΚ

Μόνη στην κορυφή η Καλαμάτα ’80, 3-2 την ΑΕΚ

Η Καλαμάτα ’80 είναι η μοναδική ομάδα της Pre League βόλεϊ ανδρών που διατηρεί το απόλυτο των νικών, καθώς επικράτησε στο τάι μπρέικ απέναντι στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι κορυφής της κατηγορίας που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι φίλαθλοι που έδωσαν δυναμικό «παρών», το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές.

Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν πρωταγωνιστή τον πρώην άσο των «Λύκων», Νίκο Παλέντζα, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν δύο φορές στα σετ, όμως στο 5ο η κυριαρχία της τοπικής μας ομάδας ήταν αδιαμφισβήτητη και έφτασε γρήγορα στην κατάκτηση των δύο βαθμών, αφήνοντας τον αντίπαλο σε μονοψήφιο αριθμό πόντων. Αναλυτικά τα σετ ήταν: 25-18, 19-25, 25-20, 21-25, 15-6.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Κανελλόπουλος, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Χριστόφας, Βιέτο, Β. Ντάκουρης λ., Σκαρτσίλης λ., Μπλάουελ, Μπεζάτης, Δαλακούρας, Ξεροβάσιλας, Αραπάκης, Στάμος, Μπιρμπίλης.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίδου): Μελλές, Ρούσης, Μπατατζίμ, Χαλίλης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αχιλλεόπουλος λ., Πολυχρονιάδης λ., Ηλιακόπουλος, Ράμος, Καούνης, Καβαρινός, Κονίδης.