Κ. Βλάσης: Τι θα περιλαμβάνει η κάθοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Κ. Βλάσης: Τι θα περιλαμβάνει η κάθοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Η επίσκεψή του θα πλαισιωθεί από την παρουσία πέντε ακόμα κυβερνητικών στελεχών

Για τις επαφές που πρόκειται να έχει ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη, μίλησε ο βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, έπειτα από επικοινωνία με το «Θ».

Όπως τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τρίπολη θα έχει περιφερειακό χαρακτήρα, καθώς θα συζητηθούν θέματα και για τους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τον ίδιο και όσα έχουν προγραμματιστεί μέχρι αυτή την ώρα, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν επιμέρους τροποποιήσεις, το πρωί της Δευτέρας περί τις 10.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει την επίσκεψή του από τη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, όπου θα επισκεφθεί το νέο βιομηχανικό συγκρότημα της εταιρείας DEMO, καθώς και την επένδυση φαρμακοβιομηχανικού ενδιαφέροντος της ELPEN, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Βιομηχάνων, Θεόδωρου Τρύφωνος. Ακολούθως, και, παραμένοντας στη Βιομηχανική Περιοχή, ο πρωθυπουργός αναμένεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ανακύκλωσης του κ. Πόκα, ενώ στη συνέχεια θα έχει επαφές με μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών.

Κατευθυνόμενος προς το κέντρο της πόλης, ο κ. Μητσοτάκης πιθανόν θα εγκαινιάσει το έργο φυσικού αερίου που έχει ξεκινήσει να υλοποιείται τους τελευταίους μήνες στην περιοχή, ενώ εάν οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, αναμένεται να διασχίσει το κέντρο της Τρίπολης περπατώντας, για να καταλήξει στις 12.30 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, όπου θα γίνει θεματική παρουσίαση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά.

Με το πέρας της παραπάνω εκδήλωσης, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί τις υποδομές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, ενώ λίγο αργότερα θα συναντηθεί με τους Πελοποννήσιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, η κεντρική του ομιλία από το κέντρο της Πελοποννήσου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, θα δοθεί την ίδια μέρα στις 7.00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός θα πλαισιωθεί ακόμη από πέντε στελέχη της κυβέρνησης, οι οποίοι αναμένεται νωρίς το πρωί της Δευτέρας να έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοπικούς φορείς.

Ειδικότερα, θα καταφθάσουν στην Τρίπολη ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο γενικός γραμματέας Πολιτισμού του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Γιώργος Γεωργαντάς, όπως προαναφέρθηκε.

Της Χριστίνας Μανδρώνη