MEDI WELL KALAMATA: Beautiful People Inside Out

MEDI WELL KALAMATA: Beautiful People Inside Out

Μέσα στην καρδιά της πόλης, βρίσκεται ένας σύγχρονος χώρος υψηλής αισθητικής που μας χαρίζει μοναδικές στιγμές περιποίησης και ευεξίας.

Από ευεργετικές θεραπείες προσώπου και σώματος μέχρι αποτρίχωση με συστήματα λέιζερ τελευταίας γενιάς, ό,τι κι αν αναζητάς μπορείς να το βρεις στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Αισθητικής Επιστήμης MEDI WELL KALAMATA.

Ποια είναι όμως η συνταγή που κάνει αυτόν τον επίγειο παράδεισο στην Αριστομένους 89 να μετατρέπει κάθε αισθητική περιποίηση – από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη – σε μια ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης;

Η ανεπιτήδευτη αισθητική με τις απαλές καμπύλες, την μινιμαλιστική διακόσμηση και τα ανοιχτά χρώματα σε συνδυασμό με τα bamboo συνθέτουν το απόλυτο καταφύγιο για την χαλάρωση των αισθήσεων του επισκέπτη. Αν και ομολογουμένως αναζωογονητικός, ο χώρος μόνος του δεν αρκεί. Η ομάδα του MEDI WELL KALAMATA είναι αυτή που φροντίζει με την εμπειρία, το χαμόγελο και φυσικά με τα πιο σύγχρονα συστήματα αισθητικής να προσθέτει πινελιές πολυτέλειας σε κάθε υπηρεσία!

Στον εντυπωσιακό αυτό χώρο μπορεί να συναντήσει κανείς μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που αποσκοπεί στην:- Oλιστική ανανέωση και αποκατάσταση της λάμψης του προσώπου μέσα από εξειδικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών- Aποτελεσματική βελτίωση της όψης και της υφής της επιδερμίδας, χαρίζοντας ένα καλλίγραμμο και σφριγηλό περίγραμμα-  Oριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας με μηχανήματα τελευταίας γενιάς που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, όπως το Laser Alexandrite Candela GentleLase και το καινοτόμο σύστημα Diode Laser 808nm

“Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για λέιζερ στην Καλαμάτα, πολύ καλό αποτέλεσμα ακόμα και σε δύσκολες περιοχές και περιπτώσεις. Οι εργαζόμενοι είναι τρομερά εξυπηρετικοί και ευγενικοί, ο χώρος πολύ όμορφος και πεντακάθαρος!”

Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για λέιζερ στην Καλαμάτα, πολύ καλό αποτέλεσμα ακόμα και σε δύσκολες περιοχές και περιπτώσεις. Οι εργαζόμενοι είναι τρομερά εξυπηρετικοί και ευγενικοί, ο χώρος πολύ όμορφος και πεντακάθαρος!

www.mediwellkalamata.gr

MEDI WELL KALAMATA
Αριστομένους 89, 2ος όροφοςΤηλ. 27210 87480
info@mediwellkalamata.gr