Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΝΑΣ γυναικοκαυγάς έλαβεν χώραν παρά τον σιδηροδρομικόν σταθμόν μεταξύ της πρόσφυγος Κρυσταλλένιας θυγατρός Χρ. Τοτομόγλου και της Θεοδοσίας συζύγου Ιω. Σαμοθράκη, διότι η πρώτη είχε συνάψει αθεμίτους σχέσεις μετά του συζύγου της δευτέρας. Ο καυγάς έλαβε χώραν εις την οικίαν της πρώτης, όπου η απατωμένη σύζυγος μετέβη δια να εύρη τον σύζυγόν της. Το αποτέλεσμα υπήρξεν να συλληφθώσιν αμφότεραι υπό της αστυνομίας και να προσαχθώσιν εις το αυτόφωρον παρ’ ου κατεδικάσθησαν εις εκατοντάδαραχμον εκάστη πρόστιμον επί διαταράξει της κοινής ησυχίας.

-ΕΙΣ το εργαστήριον αδελφών Βενιζέλου (οδός Αγίου Ιωάννου) παρελήφθησαν όλα τα νεώτερα σχέδια ασπρορούχων και κεντημάτων. Εις το άνω εργαστήριον εκτελούνται όλα τα είδη γυναικείων ασπρορούχων και ανδρικών υποκαμίσων, ρόμπες σπιτιού, ασπρόρουχα δια μπεμπέδες, μαξιλάρια κρεββατιού φιγούρας και ύπνου, μαξιλάρια καναπέ, σχεδίασμα εργοχείρων επί υφάσματος κ.λπ., ευρίσκονται δε και έτοιμα εργόχειρα.

-ΩΣ να μη έφθανε το ψύχος και η γρίππη κάμνει θραύσιν ενταύθα. Την παρελθούσαν εβδομάδα εσημειώθησαν 1.000 θάνατοι εκ της επιδημίας έναντι 650 της προηγουμένης εβδομάδος.