Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Η διοικούσα το Ταμείον των μονίμων οδοστρωμάτων Καλαμών Επιτροπή απετάνθη δι’ εγγράφων της προς το Ταμείον Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς και προς τας διαφόρους Τραπέζας, ζητούσα τη σύναψιν δανείου προς ασφαλτόστρωσιν της οδού Αριστομένους.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι το Ταμείον διαθέτει ήδη περί το εν εκατομμύριον αποθεματικόν κεφάλαιον και ότι αι ετήσιαι πρόοδοι αυτού κατόπιν της αυξήσεως της σχετικής φορολογίας θα ανέλθουν εις ποσόν άνω των 400 χιλιάδων δραχμών, θεωρείται βέβαιον ότι η εξεύρεσις του δανείου δεν θα προσκόψη εις ανυπερβλήτους δυσχερείας.

ΕΙΣ περίπτωσιν ευνοϊκής λύσεως του ζητήματος του δανείου, πιστεύεται ότι θα κατορθωθή όπως η έναρξις του έργου της ασφαλτοστρώσεως της εν λόγω οδού θα καταστή δυνατόν να γίνη εντός του τρέχοντος έτους.

-ΤΟ αριστοκρατικόν Κουρείον Γεωργίου Σκόκου «Αθήναι» μετεφέρθη από της 7ης Φεβρουαρίου κάτωθι της μεγάλης οικίας Καρέλια παραπλεύρως φαρμακείου Ζαμπούρου. Παρακαλούνται οι κύριοι πελάται, κυρίαι και δεσποινίδες, όπως εξακολουθήσουν και υποστηρίζουν το απαστράπτον εκ καθαριότητος Κουρείον Σκόκου.