Βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Άκη Κατρίτση –«Δεν εκφοβίζομαι. Προχωράμε μπροστά πιο δυνατοί»

Βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Άκη Κατρίτση –«Δεν εκφοβίζομαι. Προχωράμε μπροστά πιο δυνατοί»

Συμβάντα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές έφερε στο φως της δημοσιότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας, Άκης Κατρίτσης, γνωστοποιώντας βανδαλισμούς στο αυτοκίνητό του και κλοπή φακέλου με έγγραφα και προσωπικά του αντικείμενα.

Ο κ. Κατρίτσης αναφέρει πως μέσα σε έξι μέρες βανδάλισαν δύο φορές το αυτοκίνητό του. Η πρώτη φορά, το προηγούμενο Σάββατο στις 6:30 μ.μ. στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίας) και η δεύτερη φορά χθες, στις 8:20 μ.μ. στους Γαργαλιάνους, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα όπου είχε μεταβεί για την Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών. «Δεν εκφοβίζομαι. Ούτε βήμα πίσω. Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί», το μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, του κ. Κατρίτση.

Στη δημοσίευση του υπ. Δημάρχου Τριφυλίας στο facebook, σήμερα το πρωί, με φωτογραφίες από το βανδαλισμένο αυτοκίνητό του αναγράφεται: «Βανδαλισμοί για εκφοβισμό; Σάββατο, 25/2, στις 6:30 μ.μ., περιοχή Ι.Ν. Παναγίας Φιλιατρών (Φωτογραφία 1). Χθες, 3/3, Α’ Χαιρετισμοί, στις 8:20 μ.μ., πλησίον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Γαργαλιάνων (Φωτογραφίες 2 & 3). Δεν εκφοβίζομαι. Ούτε βήμα πίσω. Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί».