Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΚ μέρους της υπηρεσίας του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Τμήματος του Επιμελητηρίου ήρχισεν η ανασύνταξις των μητρώων των μελών και η εγγραφή των δια της από 30ής Ιουνίου π. έτους αποφάσεως της επιτροπής κατατάξεως αμφισβητουμένων επαγγελματιών μεταφερθέντων εκ των μητρώων των Εμπόρων και Βιομηχάνων.

ΔΙΑ τινάς όμως των μεταγραφομένων επαγγελματιών εκλεγέντας ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Τμήματος κατά τας τελευταίας αρχαιρεσίας εζητήθη η γνώμη του Υπουργείου περί του τρόπου της μεταγραφής, γνωστού όντος ότι αι αρχαιρεσίαι ενεργήθησαν με τους παλαιούς καταλόγους κατόπιν διαταγής του επί της Εθνικής Οικονομίας υπουργείου.

Η δια σήμερον το απόγευμα και εν τη αιθούση της Δημαρχίας συγκληθείσα σύσκεψις των επαγγελματιών εκ μέρους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών της πόλεώς μας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον απάντων των επαγγελματιών ως εκ των υπό συζήτησιν θεμάτων. Εις ταύτην ως πληροφορούμεθα θα προσέλθωσιν επαγγελματίαι και σύμβουλοι οργανώσεων των γειτονικών κοινοτήτων αναπτύσσοντες τας απόψεις των επί του ζητήματος των αναδρομικών φορολογιών.