Πανελλήνιο Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου: Αποκλείστηκε η ομάδα του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Πανελλήνιο Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου: Αποκλείστηκε η ομάδα του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Η ομάδα του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων, καθώς έχασε με 9-8 στα πέναλτι (ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1) από την ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου χθες στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.

Η ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Μπιτσίνη. Για την ομάδα του  5ου ΓΕΛ Καλαμάτας ισοφάρισε σε 1-1 ο Ντάβος. Δοκάρι για την ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου είχε ο Τσιωάκης.

Στα πέναλτι η ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου επικράτησε με 8-7 της ομάδας του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας. Σε πέναλτι για την ομάδα του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας ευστόχησαν οι Σεντεμέντες, Ρούπας, Αβντίου, Γεννάτος, Ντάβος, Τσουλάκος, Μανωλέας, ενώ αστόχησαν οι Ντάκουρης (απέκρουσε ο Στούλικα) και Κολοσσάι (απέκρουσε ο Στούλικα). Σε πέναλτι για την ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου ευστόχησαν οι Μ. Δαμουλιάνος, Σπ. Δαμουλιάνος, Σιαχάμης, Στούλικα, Οικονόμου, Θώδης, Ιωαννίδης, Τσοχατζής.

Το ματς σφύριξε ο Ευάγγελος Αράπης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ βοηθοί ήταν οι Γεώργιος Τσόκαρης από την ΕΠΣ Κορινθίας, Άγγελος Αθανασάς, από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Ευάγγελος Μπασιλάρης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

5Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Σπυρόπουλος): Μασουρίδης, Αβντίου, Μπούνας, Ρούπας, Ντάκουρης, Κολοσσάι, Σεντεμέντες, Ντάβος, Τσουλάκος, Παυλής, Γεννάτος (αρχική ενδεκάδα), Μαργαρίτης, Μάλαμας, Μανωλέας, Ελισσαίου, Τσάκωνας, Βλαχογεωργακόπουλος, Κατσικέας.

ΓΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Στούλικα, Μ. και Σπ. Δαμουλιάνος, Θώδης, Ιωαννίδης, Μπιτσίνης, Μπολέτης, Οικονόμου, Πλούπι, Σιαχάμης, Τσιωάκης (αρχική ενδεκάδα), Μαρτίνος, Ράτσα, Σκούπας, Τσαντήλας, Τσικνής, Τσοχατζής.