ΔΣ Τριφυλίας: Δύο συνεδριάσεις την Τρίτη, παρόντες γονείς μαθητών

ΔΣ Τριφυλίας: Δύο συνεδριάσεις την Τρίτη,  παρόντες γονείς μαθητών

Σε δύο, μικτές (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη), συνεδριάσεις συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για την προσεχή Τρίτη.

Η πρώτη, 10η τακτική, με 3η ίδια πρόσκληση, θα αρχίσει στις 7.00 το απόγευμα. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ίδια όπως στις δύο προηγούμενες που αναβλήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας, με 1ο την «Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 του Δήμου Τριφυλίας».

Στη συνεδρίαση θα είναι ξανά παρόντες εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι είχαν προσκληθεί από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας στην 8η τακτική συνεδρίαση, που αναβλήθηκε, όπως και η επόμενη, για συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με θέματα εργασιών που απαιτούνται στα σχολεία, αιτήματα των συλλόγων και χρηματοδοτήσεων εργασιών στα σχολεία μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα.

Η δεύτερη συνεδρίαση, 11η τακτική, θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ. και τα θέματα στην ημερήσια διάταξη, όπως αναγράφονται στην πρόσκληση, έχουν ως εξής:

1. Έγκριση 3ου ΑΠΕ και του 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών» (ανάδοχος: ΑΛΦΑ ΕΡΓΚΟΣΠΟΡ ΑΕ)

2. Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Πλακόστρωση Καντουνιών Φιλιατρών»

3. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας για την υλοποίησης της πράξης: Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδου Κοπανακίου

4. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας για την υλοποίησης της πράξης: Ανακαίνιση αποδυτηρίων Κλειστού Γυμναστηρίου Γαργαλιάνων

5. Συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών Δήμου Τριφυλίας έτους 2023

6. Έγκριση της αριθ. 4/2023 ΑΔΣ του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης. Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας με θέμα: «Ψήφιση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023».

Του Ηλία Γιαννόπουλου