Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 5ην απογευματινήν ώραν ο σωφέρ Γεώργιος Ευαγγ. Κόλλιας εκ Σελίτσης οδηγών το φορτηγόν αυτοκίνητόν του Κ. Πούπουζα εκ Νησίου παρά τον σιδηροδρομικόν σταθμόν Ασπροχώματος επί της οδού Καλαμών – Μεσσήνης και παρά την σιδηράν γραμμήν, παρέσυρε την επί της αλλαγής της αλύσεως της σιδηροδρομικής γραμμής Παρασκευήν σύζυγον Κ. Βλαχόγιαννη και ετραυμάτισε ταύτην σοβαρώς εις τον δεξιόν πόδα.

Η ατυχής γυνή μετεφέρθη και νοσηλεύεται εις την ενταύθα κλινικήν του Μάντζαρη. Ο σωφέρ μετά την πράξιν του αναπτύξας ταχύτητα ιλιγγιώδη ετράπη προς την πόλιν μας, εγκαταλείψαν δε το αυτοκίνητον έξωθι της πόλεως εξηφανίσθη.

-ΠΑΡΑ την συνοικίαν Κοκορόγιαννη ανευρέθη εκτεθειμένον βρέφος θήλυ αβάπτιστον το οποίον παρεδόθη εις την δημοτικήν αρχήν.

-Ο Κ. Φαλκάγιος, φιλοξενούμενος εις την εν Κακοβάτω οικίαν του Κ. Χριστοπούλου, την νύκτα αφήρεσεν εν πάπλωμα μεθ’ ενός προσκεφάλου εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης προς τους φιλοξενήσαντας αυτόν και ώχετο απιών.

-Ο Ν. Δημητρακόπουλος ή Σελαϊδός εξ Αλφιούσης μεταβάς την νύκτα εις την εν τη θέσει «Παλιάμπελα» πλινθόκτιστον οικίαν του Θ. Παπασταθοπούλου, αφήρεσε 3 μπάλες σανού και 35 μικρά δέματα, τα οποία και κατεσχέθησαν υπό της αστυνομίας συλληφθέντος και του δράστου.