Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Βέργας με 360.000 ευρώ

Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού  Σχολείου Βέργας με 360.000 ευρώ

Το «πράσινο φως» για το έργο που διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας και αφορούσε στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Βέργας και τη μετατροπή του κτηρίου σε παθητικό, δόθηκε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε..

Τη Μεγάλη Δευτέρα, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., εγκρίθηκε η μελέτη, η διακήρυξη και τα συμβατικά τεύχη για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας, Δήμος Καλαμάτας», προϋπολογισμού μελέτης 360.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου, προς τον πρόεδρο του Οργανισμού, Τίμο Κατσίπο και το διευθύνοντα σύμβουλο, Θανάση Γιάνναρη, επισημαίνοντας το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για ακόμη ένα έργο της περιοχής μας.

Για την εν λόγω εξέλιξη, ο δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της Κοινότητας Βέργας, Γιώργο Κουρεντζή, με τον οποίο χθες είχε συνεργασία για θέματα που αφορούν γενικότερα στην Κοινότητα.