Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας: Δεν είναι μόνο το Κλειστό και το χορτάρι

Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας: Δεν είναι μόνο το Κλειστό και το χορτάρι

Διαβάσαμε τις προηγούμενες μέρες ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο και ενημερώθηκε για εργασίες που πρέπει να γίνουν, καθώς και για τη γενικότερη κατάσταση.

Σίγουρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί, κι αυτό είναι σημαντικό, απλά να επισημάνουμε ότι πέραν του Κλειστού και του χορταριού, πρέπει να γίνουν άμεσα εργασίες και σε υπόλοιπους χώρους, όπως εξωτερικά του γηπέδου, που παραμένει σαν χωράφι.
Πρόκειται για χώρο που καθημερινά γυμναζόταν κόσμος, αλλά τώρα δεν μπορεί.

Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να ολοκληρωθεί η χωμάτινη διαδρομή που δημιουργήθηκε το 2016. Είναι παράλληλα με τον τοίχο και σταματά ξαφνικά, ασχέτως του αν ο προηγούμενος πρόεδρος του Φορέα έλεγε ότι θα συνεχιστεί.

Κάτι πρέπει να γίνει και με τα εκατοντάδες σπασμένα καθίσματα στις κερκίδες, καθώς και τα κάθε λογής σκουπίδια που παραμένουν στο χώρο μετά τους αγώνες της Καλαμάτας.

Όσο για τις τουαλέτες, χρειάζονται έλεγχο συχνότερα, αφού έπειτα από κάποια στιγμή είναι απλησίαστες, με το χαρτί σχεδόν πάντα να απουσιάζει.

Τα παραπάνω είναι ορισμένα από τα βασικά που έχουμε διαπιστώσει και θα πρέπει να διορθωθούν, ενώ στις φωτογραφίες παρουσιάζονται και κάποια ακόμα ζητήματα.

Π.Μπ.