Δήμος Καλαμάτας: Ανοιχτά και σήμερα Δημοτολόγιο και ΚΕΠ

Δήμος Καλαμάτας: Ανοιχτά και σήμερα Δημοτολόγιο και ΚΕΠ

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν τους εκλογικούς σάκους

Από χθες οι δικαστικοί αντιπρόσωποι της περιφέρειας του Δήμου Καλαμάτας παραλαμβάνουν από το Δημαρχείο τους σάκους για τις εκλογές της Κυριακής 21 του μήνα. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά με τη συμμετοχή πολλών δημοτικών υπαλλήλων.

Η παραλαβή των εκλογικών σάκων, καθώς και των συσκευών tablet για την ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων, θα συνεχισθεί μέχρι τις 22.00.

Σήμερα, θα εξακολουθήσει η παράδοση των εκλογικών σάκων στους δικαστικούς αντιπροσώπους, από 09:00 μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος.

Για την εξυπηρέτηση των δημοτών, το Δημοτολόγιο του Δήμου Καλαμάτας θα λειτουργήσει το Σάββατο 20 Μαΐου από τις 09:00 έως τις 19:00 και την Κυριακή από τις 07:00 έως τις 19:00.

Επίσης τα ΚΕΠ Δήμου Καλαμάτας, θα λειτουργούν το Σάββατο 20 Μαΐου από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ και την Κυριακή ανήμερα των εκλογών από τις 07:00 το πρωί έως τις 19:00 το βράδυ.

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ!
Οι εκλογείς θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα εκλογικά τμήματα δεν είναι ίδια με προηγούμενες εκλογές. Οι πολίτες θα πρέπει να μάθουν πού ψηφίζουν πριν ξεκινήσουν για το εκλογικό τμήμα, μέσω της πλατφόρμας «Μάθε πού ψηφίζεις» του Υπουργείου Εσωτερικών ή μέσω του Δημοτολογίου του Δήμου Καλαμάτας ή μέσω του εντύπου προγράμματος, που έχει αναρτηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, μεταξύ των οποίων στο ιστορικό Δημαρχείο.