Έσπαγε τζαμαρίες καταστημάτων στην Καλαμάτα και άδειαζε τα ταμεία

Έσπαγε τζαμαρίες καταστημάτων στην Καλαμάτα και άδειαζε τα ταμεία

Κλοπές σε καταστήματα διέπραττε ένας 38χρονος στην Καλαμάτα και δεν άργησε να πέσει στα χέρια της Αστυνομίας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έσπασε το τζάμι από καφενείο στην Καλαμάτα και, αφού ερεύνησε τους χώρους, πήρε 40 ευρώ από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από περίοικο που ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος έσπευσαν στην περιοχή και λίγο μακρύτερα από το καφενείο εντόπισαν τον 38χρονο και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση παράνομων πράξεων.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγες ώρες νωρίτερα και κοντά στο προηγούμενο καφενείο ο 38χρονος έσπασε το τζάμι από την πόρτα εισόδου καφετέριας και από την ταμειακή μηχανή αφαίρεσε 50 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.