Έκλεβε πράγματα από αυτοκίνητα σε ελαιοπερίβολα

Έκλεβε πράγματα από αυτοκίνητα σε ελαιοπερίβολα

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Ρομά προχώρησαν την Τρίτη το απόγευμα αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος στη Μεσσήνη, για κλοπές από οχήματα σε ελαιοπερίβολα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες της Τρίτης ο 33χρονος μετέβη με όχημά του σε ελαιοπερίβολο ιδιοκτησίας 78χρονης, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, όπου εκείνη και άλλα άτομα πραγματοποιούσαν συγκομιδή ελιών. Εκμεταλλευόμενος την ενασχόληση των ιδιοκτητών, παραβίασε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Από το πρώτο όχημα, ιδιοκτησίας της 78χρονης, αφαίρεσε είδη ρουχισμού, προσωπικά έγγραφα, τσάντα με προσωπικά αντικείμενα, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. Από το δεύτερο όχημα, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε 330 ευρώ.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον 37χρονο παθόντα, ο οποίος τον είδε να αποχωρεί με όχημα, γεγονός που συνέβαλε στον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψή του λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του συλληφθέντος και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Β.Β.