Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο εκ του χωρίου Κάτω Μέλπεια Νικόλαος Βόγκας κατήγγειλεν εις τον Σταθμάρχην Ψάρι, ότι η εικοσαετής θυγάτηρ του Γεωργία εγκαταλείψασα την νύκτα την πατρικήν οικίαν ηκολούθησε τον σιδηρουργόν Γεώργιον Νικολόπουλον εκ Κάτω Μελπείας. Η Αστυνομία καταγίνεται εις την ανακάλυψιν του κρησφυγέτου των αλληλοαπαχθέντων.

-Ο μόλις δωδεκαετής παις Γεώργιος Ν. Βλαχόπουλος εκ Γαργαλιάνων αφήρεσεν εκ της οικίας του εμπόρου Γεωργίου Παναγοπούλου εν χρυσούν δακτύλιον το οποίον παρέδωκεν εις τον πατέρα του Γεώργιον Βλαχόπουλον, ο οποίος καίτοι του εδηλώθη ότι προήρχετο εκ κλοπής απέκρυψε τούτο. Αμφότεροι συλληφθέντες παρεπέμφθησαν εις τον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

-ΠΡΟΧΘΕΣ μετά το πέρας των ποδοσφαιρικών αγώνων και έξωθι του γηπέδου «Απόλλωνος» ο μόλις δωδεκαετής παις Χρ. Γεωργόπουλος επετέθη κατά του ομηλίκου του Δημ. Αθανασοπούλου δια των γρόθων του και του εξώρυξε τον δεξιόν οφθαλμόν. Ο μικρός δράστης συλληφθείς υπό των προστρεξάντων αστυνομικών οργάνων του δευτέρου τμήματος ωδηγήθη ενώπιον του Εισαγγελέως παρά του οποίου παρηγγέλθη να κρατηθή μέχρι νεωτέρας διαταγής του εις το τμήμα.