Νεκρή ηλικιωμένη εντοπίστηκε στο λιμάνι της Μαραθόπολης

Νεκρή ηλικιωμένη εντοπίστηκε στο λιμάνι της Μαραθόπολης

Νεκρή εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου μια 90χρονη γυναίκα στο λιμάνι της Μαραθόπολης. Τη σορό της, η οποία επέπλεε στη θάλασσα, βρήκαν πολίτες έπειτα από την αναζήτησή της, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φέρεται να παρουσίαζε συμπτώματα άνοιας, έφυγε νωρίς το πρωί (περίπου στις 2) από το σπίτι της στη Μαραθόπολη και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι. Όταν οι συγγενείς της διαπίστωσαν ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι, ξεκίνησαν να την αναζητούν.

Λίγη ώρα αργότερα, η 90χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο λιμάνι της Μαραθόπολης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τη σορό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Την προανάκριση για τις συνθήκες του θανάτου της διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Η εκλιπούσα ήταν μητέρα του προέδρου της Μαραθόπολης, Κωνσταντίνου Παντελή.

gargalianoionline.gr