ΜΕΤΑΞΥ των αναπήρων πολέμου περιπτερούχων της πόλεώς μας, διεξάγονται από προχθές συνεννοήσεις δια την συμμετοχήν των εις την επικειμένην απεργίαν των συναδέλφων των εν Αθήναις των οποίων ως γνωστόν τα αιτήματα, περί μονοπωλήσεως των σιγαρέττων, ταμείου συντάξεως και ασφαλίσεως κ.λπ. δεν υιοθετήθησαν υπό της Κυβερνήσεως και συνεπεία τούτου προήλθον εις την απόφασιν όπως εις ην περίπτωσιν η Κυβέρνησις επιμείνει εις την άρνησίν της όπως μη αποδεχθή τα εν λόγω αιτήματά των κηρύξουν απεργίαν.
ΟΙ εν Αθήναις ανάπηροι ως γνωστόν έκλεισαν τα καταστήματά των εις ένδειξιν διαμαρτυρίας, το σύνθημα δε κηρύξεως της απεργίας θα δοθή πιθανώς την πρωίαν της προσεχούς Κυριακής και θα διαρκέση αύτη μέχρι του μεσονυκτίου της ιδίας ημέρας.
ΕΝ τω μεταξύ, και οι εδώ ανάπηροι καταβάλλουν προσπαθείας όπως ταχθούν παρά το πλευρόν των εν Αθήναις συναδέλφων των, οι ιθύνοντες δε τα εδώ δύο αναπηρικά σωματεία κινούνται όπως συμφιλιωθούν, καθόσον μεταξύ των υφίστανται πολλαί διενέξεις.











