Για την κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό της Αγίας Τριάδας λόγω σκουπιδιών και βρόμας παρεμβαίνει αναγνώστριά μας, στέλνοντας και φωτογραφικό υλικό.

Όπως αναφέρει: «Στον καταυλισμό της Αγίας Τριάδας δεν τολμάς να πλησιάσεις, μπορείς να δεις μόνο από μακριά το πόσα σκουπίδια και βρόμα υπάρχουν.

Στον καταυλισμό απέναντι από το φυτώριο επίσης η κατάσταση από τα σκουπίδια είναι τραγική, όπως και η μυρωδιά κάθε φορά που ρίχνουν νερά.

Είμαι κάτοικος της περιοχής, περνάω κάθε μέρα και ειλικρινά πλέον έχουμε αγανακτήσει με το ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει όρια.

Εάν τραυματιστώ λόγω των πραγμάτων που αφήνουν μπροστά από τον καταυλισμό ή εάν εμένα καεί το σπίτι μου επειδή η περιοχή πλέον είναι σκουπιδότοπος, ποιος θα με αποζημιώσει και θα με προστατεύσει;

Επίσης, κάθε μα κάθε μέρα περνάνε τον δρόμο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς φώτα, χωρίς πινακίδες, και εμείς απλά λέμε άλλη μια συνηθισμένη μέρα.

Τέλος, είναι η τρίτη φωτιά που ξεσπά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ενημερώσαμε για τα σκουπίδια που υπάρχουν και όσο περνάει ο καιρός όλο και αυξάνονται».

Τα πιο σχετικά.