Την ικανοποίησή του για την πρώτη ανοιχτή συνάντηση των μελών και φίλων της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο “Rex” στην Καλαμάτα, τόνισε με δήλωσή του στο “Θ” ο Κώστας Γαλιώτος, ο οποίος έχει οριστεί συντονιστής πλατφόρμας της Συντονιστικής Επιτροπής Μεσσηνίας. Στη συνάντηση αυτή μίλησε ο Κωνσταντίνος Τσεφαλάς, που είναι ο συντονιστής της ΕΛΑΣ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ήταν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων, αλλά και προγραμματισμού και συντονισμού δράσεων, είπε ο κ. Γαλιώτος, προσθέτοντας ότι η συμμετοχή ήταν μεγάλη και έγινε συζήτηση για πολιτικές και κοινωνικές δράσεις που θα υλοποιηθούν στην περιοχή από τη Συντονιστική Επιτροπή.

Αυτή την περίοδο, συνέχισε, βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των οργανώσεων και των συντονιστικών επιτροπών, επισημαίνοντας ότι ανάλογα από το πότε θα πραγματοποιηθούν οι βουλευτικές εκλογές, θα κριθεί εάν θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών των οργάνων της ΕΛΑΣ. Πάντως, τόνισε ότι η Μεσσηνία είναι νομός που θα διαθέτει ισχυρό δίκτυο μελών και φίλων του κόμματος.

Σε ό,τι αφορά την παρέμβαση που έκανε ο Κωνσταντίνος Τσεφαλάς, ο Κώστας Γαλιώτος σημείωσε ότι αναφέρθηκε στον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό της ΕΛΑΣ και τόνισε ότι «ήρθαμε για να αλλάξουμε τα πράγματα». Όπως πρόσθεσε, ο περιφερειακός συντονιστής Πελοποννήσου σημείωσε ότι η ΕΛΑΣ με την ίδρυσή της «ξεβόλεψε το σύστημα», όπως και την κυβέρνηση, αλλά και την αντιπολίτευση. Επίσης, σχολίασε ότι εάν δεν είχε δημιουργηθεί η ΕΛΑΣ, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε προκηρύξει εκλογές για αυτόν τον μήνα.
Στ.Μ.

Απόλαυση
Απόλαυση

Τα πιο σχετικά.